Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Στόχος τρομοκρατών ο Μπέκαμ;

Στόχος τρομοκρατών ο Μπέκαμ;
Στόχος τρομοκρατών ο Μπέκαμ;27 Δεκεμβρίου 2008, 15:30
Συναγερμός έχει σημάνει στην βρετανική αστυνομία καθώς εκφράζονται φόβοι για τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει με την Μίλαν τη Δευτέρα στο Ντουμπάι και θεωρείται ο ιδανικός στόχος για τους φανατικούς μουσουλμάνους, επειδή είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα προβεβλημένο, αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι «δρακόντεια» και ο Μπέκαμ θα παρακολουθείται από οπλισμένους άνδρες της αγγλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας 24 ώρες το 24ωρο, ενώ αναμένεται οι δρόμοι γύρω από τα γήπεδα που θα κάνει προπονήσεις να είναι κλειστοί.
«Για μας είναι ένας τεράστιος πονοκέφαλος. Σχεδιάζουμε βήμα-βήμα τα μέτρα που θα ληφθούν για την άφιξή του, που θα είναι σαν εκείνα που λαμβάνουμε για τους αρχηγούς κρατών. Έχουμε συνηθίσει να φιλοξενούμε σταρ, αλλά αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική. Για τον Μπέκαμ υπάρχουν προγραμματισμένες διάφορες δημόσιες εμφανίσεις, μιας και όλοι θέλουν να τον δουν από κοντά, και αυτό αυξάνει την δική μας δυσκολία» ανέφερε στην εφημερίδα «Daily Star» ο επικεφαλής των μυστικών αγγλικών υπηρεσιών.ZOUGLA.GR
http://fanis-fns-95.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου